Site maken hulpmiddelen

Voor het maken van een eigen website is het verstandig een beheertool te gebruiken. Men spreekt dikwijls van een CMS systeem. U kunt over een CMS pakket meer te weten komen via het artikel CMS betekenis. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. Tijdens de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. Verder heeft u de mogelijkheid om een beheeraccount aan te maken. Met behulp van dit account kunt u simpel wijzigingen aan uw website aanbrengen.

Aanbevelingen van klanten op uw website kunnen een positief effect voor uw onderneming teweegbrengen. Dit is gemakkelijk te realiseren middels het CMS systeem. Het CMS systeem is voorzien van een scherm voor bannerbeheer. Op verschillende gunstige plekken op uw website kunt u banners toevoegen die elkaar daarnaast kunnen afwisselen.

Producten en diensten kunt u simpel verkopen middels uw zakelijke website. Men kan bestellen en betalen met behulp van uw website. Digitale producten kunnen na de betaling direct worden gedownload door de klant. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. Naar de klant wordt bovendien een e-mail gestuurd met informatie rondom de bestelling. Onderdelen van deze e-mail kunt u via de beheerpaneel naar eigen wens aanpassen. Hetzelfde kunt u met andere teksten op uw zakelijke website doen. Voordat u het CMS pakket koopt is er de mogelijkheid om een demo omgeving te bekijken.