Snel een eigen portaalwebsite beheren

U kunt op een eigen startpagina website de mogelijkheid bieden om backlinks te kopen. Uw website levert zo wat geld op. Welke prijs voor een link wordt gehanteerd, kunt u zelf instellen. Binnen het beheergedeelte vindt u het scherm waarin dat in te stellen is. U kunt aparte prijzen instellen voor een voorpagina link en een link vanaf een reguliere dochterpagina. Met het script is zowel Targetpay als Mollie als betaalprovider in te stellen. Bij beide gateways worden meerdere betaalmethoden aangeboden.

De instellingen van uw site zijn via het beheerpaneel aan te passen. U kunt daar de prijs van een link instellen. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. U kunt daar ook de gebruikers beheren in een apart beheerscherm. Nederlandse en Belgische bezoekers kunnen via beide gateways kiezen tussen een aantal manieren om de betalen. Is er door iemand een link geplaatst op uw website? U kunt dan contact opnemen met de persoon en extra linkjes verkopen.

U zou Maak betaalbaar een eigen startpagina site eens kunnen bezoeken. De link in het artikel leidt naar de productpagina van de aanbieder van het script. Met de aanschaf heeft u direct een multi domein licentie in huis. Via de website van de aanbieder van het script kan worden betaald. Dezelfde betaalmethoden die daarbij geboden worden, kunt u straks zelf ook gebruiken met behulp van het PHP script.

Nieuwe beheerders kunnen zich via een registratieformulier op de site aanmelden. Zodra het formulier is ingevuld, wordt er een nieuw account aangemaakt. Men kan met behulp van dit account de nieuwe startpagina aanmaken. Men kan op een later tijdstip ook weer inloggen om de startpagina’s bij te werken. Wilt u een banner toevoegen aan uw website dan is dat kinderspel. De beheeromgeving maakt dit gemakkelijk. Aan een banner groep kunnen meerdere banners gekoppeld worden. Vervolgens zal er automatische banner rotatie plaatsvinden.