Start eenvoudig een webwinkel

Met behulp van een online webwinkel kunt u uw eigen producten online verkopen. De betaling verloopt daarbij ook direct via het internet. Bij een bestelling ontvangt u een e-mail met een overzicht van de betreffende bestelling. U kunt met de informatie uit deze e-mail aan de slag om de producten in te pakken en te versturen.

Voor het starten van een eigen webwinkel is het niet nodig om technische kennis te hebben. Men heeft het beheerpaneel zo gemaakt dat het gebruiken ervan gemakkelijk is. U kunt het beheerpaneel heel gemakkelijk bereiken met uw browser. Via het inlogformulier logt u vervolgens in de beheeromgeving in. Wanneer u ingelogd bent, kunt u gemakkelijk iets aan uw webshop wijzigen. Via het inlogformulier is eventueel ook een wachtwoordherstel aan te vragen.

Het aanpassen van het kleurschema van uw website is niet lastig. Ook hierbij is het niet noodzakelijk om iets van de techniek te weten. Het kiezen van de kleuren voor de verschillende componenten van uw website is erg gemakkelijk. U kunt op deze manier werken aan een mooie en professionele website.

Technische kennis is niet noodzakelijk voor het beginnen van een webshop. Het is ook mogelijk wanneer u wat minder technisch bent. Een pand huren op een aantrekkelijke locatie is dus geenszins nodig. Hiermee bespaart u flink kosten. Bij een fysieke winkel komt ook het inhuren van personeel kijken. U zult daarbij ook geen personeel nodig hebben.