Start uw eigen marktplaats

Zou u graag uw eigen advertentie website hebben? Heeft u geen verstand van de techniek, dan zijn er alsnog oplossingen voor een eigen marktplaats. Middels een marktplaats PHP script kunt u op een makkelijke slimme uw eigen marktplaats opzetten. In het geval dat u een dergelijk script aanschaft, haalt u alle benodigde functionaliteiten voor een advertentie website in huis. Er wordt door het marktplaats script voor gezorgd dat adverteerders zich simpel kunnen registreren op uw site en een nieuwe advertentie kunnen plaatsen. Het versturen van een reactie op een advertentie is enorm eenvoudig en doet men middels een daarvoor bedoeld formulier. Met behulp van een reactieformulier dat bij elke advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de verkoper verzenden.

Voor het genereren van inkomsten is het advertentie script genoemd op een uiterst goed marktplaats script. Er zijn diverse extra opties waar de adverteerder bij het toevoegen van een nieuwe advertentie uit kan kiezen. Met het marktplaats script kunt u betaalde categorieën aanmaken aan uw advertentie website. Er worden verschillende betaalmethoden met het marktplaats script ondersteund. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

Tevens heeft u de optie om banners op uw advertentie website te plaatsen. Tevens kan een pay per click netwerk worden gebruikt. Of u kunt zelf de advertentieruimte voor een vaste periode aan iemand verhuren. Het script is voorzien van een banner rotator.

Uw advertentie website is met het advertentie script voor zoekmachines geoptimaliseerd. De belangrijke gegevens voor de zoekmachines zijn gedurende de installatie in te vullen. Op een later moment deze gegevens weer veranderen is behoorlijk eenvoudig. Ook kunt u zoekwoorden en een beschrijving voor de diverse rubrieken op uw advertentie website invullen. Een bezoeker kan snel de recent bekeken advertenties inzien en gemakkelijk terug navigeren.