Start uw eigen webshop

Zou u graag via het internet producten willen verkopen? Die mogelijkheid krijgt u wanneer u een internetwinkel begint. Nieuwe artikelen kunnen eenvoudig worden toegevoegd met behulp van het beheerpaneel van uw internetshop. U kunt verschillende afbeeldingen toevoegen aan uw internetwinkel van alle producten die u aanbiedt. Binnen uw internetshop kunnen rubrieken worden aangemaakt, waarbinnen u de producten aanmaakt.

Wellicht zou u graag met een internetwinkel script aan de slag gaan. De link verwijst naar een pagina met meer interesse informatie hierover. U kunt zo meer leren over het beginnen van een eigen webwinkel. Met een dergelijk script kan de klant direct online afrekenen voor de bestelling. Elke keer ontvangt u een e-mail wanneer er producten worden besteld.

U kunt alle aspecten van de webwinkel wijzigen met behulp van de beheeromgeving. Het account voor het beheer van de internetshop aanmaken doet u in het begin, tijdens de installatie van de webwinkel. Inloggen op de beheeromgeving kan vervolgens op ieder moment met uw beheerdersaccount. En kunt u de webwinkel op elk gewenst moment aanpassen.