Startpagina website samenstellen info

Tegenwoordig zijn startpagina’s veel uitgebreider dan dat ze alleen maar als linkverzameling fungeren. U kunt er allerlei andere informatie op kwijt. Verder is het met een startpagina script mogelijk om uw eigen startpagina site in elkaar te zetten. Het is slim om de pagina Aanmelden startpagina te bekijken in het geval u meer wilt weten over dit soort scripts. Dat artikel bevat een link naar een website waarmee een betaalbaar startpagina script te bemachtigen is.

Geld verdienen met het betreffende startpagina script is prima te doen. Het bevat functies waardoor u gemakkelijk links kunt verkopen. U kunt uiterst gemakkelijk de prijs van een backlink opgeven in het beheergedeelte van het startpaginascript. Het instellen van de betaalkoppeling is niet zeer ingewikkeld.

Een banner rotator zorgt ervoor dat banners geroteerd kunnen worden. Wilt u code voor een affiliate banner toevoegen, dan is dat niet zo lastig. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Enorm handig zijn startpagina websites tevens indien u zich bezighoudt met linkbuilding. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Een tekst met daarin de belangrijkste zoektermen kan nog apart per linkcategorie worden toegevoegd.

Op deze pagina kon u het vast eerder lezen. Naast links kunt u daarnaast allerlei andere componenten plaatsen. Het toevoegen van het laatste nieuws is niet ingewikkeld met behulp van een widget. Een weerkaart plaatsen is een andere optie. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Een kleur is zeer simpel aangepast.