Startpaginabeheer

Heeft u de wens om een eigen startpagina website te hebben? Dat is eenvoudig te realiseren. Wat u nodig heeft, is een script dat in PHP is ontwikkeld en dat u op uw webruimte kunt installeren. Vaak kunt u het script door de aanbieder op uw webhosting pakket laten installeren. Wilt u het script zelf installeren, dan is dat ook makkelijk. Er is vaak een handleiding bij inbegrepen.

Bekijk de pagina Nieuwe startpagina bouwen eens als u zelf zo een startpagina script zou willen kopen. Het gaat niet om een heel duur script. Ook heeft u vaak de mogelijkheid om geld met het script te verdienen. Zo is het verkopen van backlinks een optie. De mogelijkheid om banners op uw startpagina te plaatsen bestaat ook. Langs deze weg verdient u de aanschafkosten snel weer terug. Zo verdient u enerzijds aan uw startpagina website. En aan de andere kant krijgt uw startpagina website er ook weer backlinks bij vanaf de sites van anderen. Zo zullen bezoekers en zoekmachines uw website steed beter kunnen vinden.

Voor de installatie kunt u gebruikmaken van een meegeleverd installatiescript. Het installatie script roept u aan nadat u de PHP bronbestanden op uw webruimte geplaatst heeft. Het installatiescript maakt de benodigde databasetabellen aan. Dochterpagina’s krijgen een eigen subdomein toegewezen. Via dat subdomein is de nieuwe subdomein vervolgens te zien. Aan alle startpagina’s is een uniek subdomein gekoppeld.