Uw eigen webshop starten

Een interessante mogelijkheid voor u is wellicht het verkopen van uw spullen via een webshop. Maar mogelijk heeft u helemaal geen ervaring met websites bouwen. Met een PHP script zal het niet moeilijk zijn om uw eigen webshop in te richten en te beheren.

Via de beheerschermen voegt u heel gemakkelijk nieuwe producten toe aan uw webshop. Over een handig webshop script leest u meer op de website Start uw eigen webwinkel.

Het uiterlijk van uw website kunt u zelf aanpassen. Rubrieken kunnen heel eenvoudig via het beheerpaneel worden toegevoegd. Wilt u de kleuren van de site aanpassen, dan kan dat ook via de beheeromgeving. Zodra de kleuren gewijzigd zijn, zult u de website in deze nieuwe kleuren zien. De bestanden van het script zijn eenvoudig op uw webhosting pakket te plaatsen. Wanneer de bestanden zijn geplaatst, kan het installatiescript worden gestart. Het installatieproces wordt tijdens uw 1e bezoek aan de website gestart.

Met de webshop beheertool kunt u heel gemakkelijk uw voorraad updaten. U kunt bijvoorbeeld verschillende combinaties van kleur en maat aanmaken van een product. U kunt vervolgens per variant van een product invoeren hoeveel stuks er in uw voorraad zijn. Zo worden alleen producten getoond die u daadwerkelijk op voorraad heeft.