Uw eigen website laten samenstellen met CMS

U zult voor het maken van een eigen website een aantal dingen nodig hebben. U zult een contract voor webhosting moeten afsluiten. U kunt webhosting in verschillende prijscategorieën afsluiten. In het begin hoeft er voor de webhosting niet al te veel betaald te worden. Het mooie van webhosting is dat u vrij eenvoudig kunt overstappen op een beter pakket. Bij een website is het ook fijn om een eigen domeinnaam te hebben. Een eigen domein is al helemaal belangrijk als het om een website voor uw bedrijf gaat. De kosten hiervan zullen niet meer dan 10 euro per jaar zijn.

Iets dat vaak wordt onderbelicht, is het belang van het content management systeem. Daarom wordt dit onderwerp extra uitgelicht op Bedrijf website laten maken met CMS systeem. Online diensten en producten kunt u eenvoudig verkopen met behulp van het CMS systeem. U kunt het pakket aan zowel Mollie als TargetPay koppelen. Biedt u downloadbare producten aan zoals videotrainingen en e-books? Dan kan de klant na een succesvolle betaling direct uw producten downloaden. Wilt u een extra inkomen online verdienen, dan ontkomt u er niet aan een goed CMS systeem te kiezen voor uw website.

Een CMS pakket kan gemakkelijk op uw webhosting worden geplaatst. Tijdens uw eerste bezoek aan de site zal het installatie script gestart worden. Tijdens de installatie kunt u verschillende relevante instellingen invoeren. U hoeft niets van de techniek te weten voor de installatie van het CMS pakket. Op de site van de aanbieder kunt u het stappenplan van de installatie vinden. Tevens kan de aanbieder het CMS pakket op uw webhosting installeren als u dat liever heeft. U kunt automatische updates inschakelen waardoor u altijd de nieuwste versie van het CMS pakket heeft.

U kunt meestal een thema kiezen dat is meegeleverd met het CMS pakket. Dit betekent dat u geen webdesigner nodig heeft voor het maken van een thema. Via het beheerpaneel voert u eenvoudig in wat de zoektermen van ieder onderdeel van uw website zijn. Het voordeel daarvan is dat deze bij een bezoek door de zoekrobot meteen correct worden doorgegeven. Deze zoektermen zullen vervolgens door de zoekmachines aan uw site worden gekoppeld.