Uw favoriete websites online beheren

Een startpagina site maken kan met een daarvoor bedoeld PHP script. Hierbij is het aantal pagina’s dat op de website kan worden aangemaakt ongelimiteerd. U kunt bezoekers de mogelijkheid geven hun eigen startpagina aan te maken en te beheren.

Meer informatie over het script waarmee een dergelijke site te bouwen is, kunt u vinden op startpagina maken. Op de pagina kan men zelf rubrieken toevoegen en daarbinnen de gewenste links plaatsen. U kunt widgets plaatsen op de startpagina’s, zoals een nieuwsblok. Dit PHP script is niet heel lang geleden ontwikkeld. Waarschijnlijk zult u meer van zulke scripts kunnen vinden, maar veel van deze scripts zijn zeer verouderd. Alle pagina’s op uw website worden op een responsive wijze getoond.

U kunt via het PHP script makkelijk online inkomen generen. U kunt met het script backlinks verkopen en daarmee geld verdienen. U kunt een bedrag rekenen voor de linkplaatsing. U kunt makkelijk een koppeling met Mollie leggen. Er kan op deze manier een mogelijkheid voor de betaling worden aangeboden. Na de betaling zal een link direct in de gekozen categorie worden geplaatst. Het handmatig plaatsen van een backlink waarvoor is betaald, is niet nodig.

Naast het script kunt u een hosting pakket afsluiten waarop u het script kunt draaien. Het grootste gedeelte van de hosting pakketten zal PHP scripts kunnen draaien. U kunt de scripttaal PHP gebruiken om extra functionaliteit toe te voegen, als u daar behoefte aan heeft.