Uw marktplaats goedkoop maken

Om een eigen marktplaats te realiseren kunt u gebruik maken van een marktplaats script. U kunt hier meer erover lezen. U kunt direct aan de slag met een dergelijk script zonder zelf te hoeven programmeren. De optie tot het genereren van inkomsten is voor veel mensen een reden om ermee aan de slag te gaan. Voor geld verdienen biedt een marktplaats script aan opties geen gebrek.

Het artikel Een eigen advertentie website maken wijst u op een geschikt advertentie script. Er schijnt diverse extra mogelijkheden in te stellen bij het plaatsen van een nieuwe advertentie. Voor iedere afzonderlijke mogelijkheid kunt u geld vragen. Verder is het mogelijk om aan het plaatsen van een advertentie in bepaalde rubrieken een prijs te koppelen. Er worden verschillende betaalmethoden met het marktplaats script ondersteund. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

Het aanmaken van banners is daarbij een fluitje van een cent. Met het grootste gemak kunt u een advertentieblok van Google Adsense toevoegen aan uw website. U kunt er daarbij voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Omdat het script voorzien is van banner rotatie kunt u banners afwisselen.

Ook zoekmachineoptimalisatie is een relevant onderdeel van het marktplaats PHP script. De metagegevens zijn in te vullen tijdens het uitvoeren van het installatiescript. In de beheerpaneel kunt u deze gegevens gemakkelijk weer aanpassen op een later tijdstip. Tevens kunt u per categorie de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. De 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, zijn in een “Laatst bekeken” blokje te zien.