Uw moderne portaalsite beginnen

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Een startpagina website is erg interessant voor linkbuilding. De links worden meestal geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Startpagina script installatie bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door een afzonderlijk installatie script. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u eenvoudig uw startpagina website beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden met behulp van uw website en vervolgens gemakkelijk een eigen startpagina maken. Ook mag men bij een nieuwe startpagina verder het subdomein van de startpagina kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Men kan met behulp van de beheerpaneel eenvoudig een dochterpagina updaten. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse wijzen betalen. Daarnaast zijn banners op een makkelijke slimme te aanmaken op uw website. U kunt bovendien affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.