Uw moderne portaalsite opzetten

Startpagina websites bieden vandaag de dag meer mogelijkheden daOp een startpagina dochter kunt u niet alleen maar links plaatsen. Het is steeds vaker een optie om allerlei andere widgets toe te voegen aan een pagina. Met een startpagina script krijgt u de daarnaast mogelijkheid om zelf een startpagina website te bouwen. Het artikel Eigen startpagina biedt een helder overzicht van de opties van een startpaginascript. U kunt op die pagina een link vinden waarmee u aan een betaalbaar startpaginascript kunt komen.

Het script biedt de mogelijkheid om gemaakte kosten simpel terug te verdienen. Men heeft het script zo geschreven dat u makkelijk links middels uw website kunt verkopen. Ook kunt u behoorlijk gemakkelijk banners aan uw website toevoegen. Dit kunnen bijvoorbeeld Adsense banners zijn of affiliate banners.

Het plaatsen van een banner is erg simpel en er is geen FTP voor nodig. Tevens eventuele custom code voor banners kunt u gemakkelijk invoeren. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Hierboven spraken we er vast over. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Wilt u een poll plaatsen? Zoiets kunt u met het script makkelijk toevoegen op 1 of meer dochterpagina’s. Er is geen speciale kennis nodig. Wilt u de kleuren van een startpagina wijzigen dan is dat tevens zo geregeld. En met hetzelfde gemak wijzigt u een andere instelling van uw startpagina website.n alleen maar het toevoegen van backlinks. Steeds vaker is het verder mogelijk om ander soort widgets toe te voegen op de dochterpagina’s. Zelf een startpagina website in elkaar zetten is daarbij te doen, namelijk met behulp van een statpaginascript. Als u daarin interesse heeft, kunt u Eigen startpagina maken eens doornemen. In dat artikel vindt u een link naar een betaalbaar PHP script voor het bouwen van een eigen startpagina website.

U krijgt met het startpaginascript uitgebreid de optie om geld te verdienen. Backlinks verkopen wordt met het startpaginascript simpel gemaakt. Met behulp van het beheeromgeving is het zeer makkelijk om het bedrag in te stellen dat u voor een link vraagt. Er is daarbij een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Banners kunnen door middel van banner rotatie worden afgewisseld. Ook eventuele custom code voor banners kunt u gemakkelijk invoeren. Het zal u verbazen hoe makkelijk u dat regelt.

Verricht u linkbuilding werkzaamheden, dan zijn startpagina’s zeer handig. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Er is per afzonderlijke dochterpagina een subdomein te koppelen. Gedurende het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo eenvoudig te plaatsen. Er kan tevens nog een aparte tekst worden gecreëerd binnen iedere rubriek op een dochterpagina.

Op deze pagina kon u het vast eerder lezen. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. Zo is het aanmaken van een nieuwsblok een mogelijkheid. Wilt u een poll plaatsen? Met het startpagina script plaatst u het in een handomdraai. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat via het beheeromgeving uiterst simpel gedaan.