Uw nieuwe portaalsite opzetten

Zou u graag meer willen weten over het maken van een eigen startpagina site? Dit artikel kan u op weg helpen. Voor een aanzienlijk deel bestaat een dergelijke website uit verwijzingen naar andere websites. Vaak zullen de links op onderwerp zijn ingedeeld. U zult verschillende dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. Zo zal de dochterpagina overwegend links over dat ene onderwerp bevatten.

Gegarandeerd kunt u in PHP zelf een startpagina script ontwikkelen. Hier kan best wat tijd in gaan zitten. U kunt dan daarbij gebruik maken van een kant en klaar script voor het bouwen van uw startpagina website. Daarover is op de pagina Ontwikkel uw eigen portaalsite meer te lezen. Zelf programmeren is niet meer nodig als u een kant en klaar startpaginascript aanschaft. U heeft daarnaast een eigen domein en bijbehorende webhosting nodig.

In het geval dat de installatie klaar is, heeft u de beschikking over uw eigen startpagina website. Men kan zich middels uw website als paginabeheerder aanmelden. Men kan de eigen startpagina’s met een eigen account als paginabeheerder om de zoveel tijd bijwerken. Verder heeft u de mogelijkheid om de startpagina’s te voorzien van een aantal verschillende widgets. Gedurende de aanmelding van een startpagina is het mogelijk om een subdomein te kiezen voor de nieuwe startpagina. Verder kunnen de belangrijke gegevens voor de zoekmachines zoals Google worden ingevoerd.

Besluit u om een startpaginascript aan te schaffen? Per afzonderlijke rubriek is er meestal de mogelijkheid om de metagegevens in te stellen. Houdt u zich met linkbuilding bezig, dan zal het startpagina script zeker nuttig voor u zijn. U heeft de mogelijkheid om tekst met relevante zoekwoorden te plaatsen bij een rubriek. Het is behoorlijk simpel om de kosten van het script weer terug te verdienen. Het verkopen van links wordt door het script gefaciliteerd. Banners plaatsen op uw website is ook geen probleem. Via de beheeromgeving kunt u dat eenvoudig regelen. Banner rotatie is verder mogelijk.