Uw nieuwe startpagina maken

Bent u benieuwd geworden naar het startpaginascript dan kunt u Een nieuwe startpagina samenstellen eens bekijken. Een dergelijk script is vaak prima te betalen. Er zijn voldoende mogelijkheden voor online inkomen genereren. U verdient dan geld met het verkopen van backlinks. Ook kunt u affiliate banners plaatsen op uw dochterpagina’s. Langs deze weg verdient u de aanschafkosten snel weer terug.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen derden verder een startpagina aanmaken op uw website. De optie voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker met behulp van een formulier zich aanmelden. Met een eigen account kan vervolgens worden ingelogd en kunnen startpagina’s worden beheerd.

Er wordt vaak gezegd dat websites met hoofdzakelijk links geen waarde meer hebben voor Google. Linkpagina’s zijn nog altijd prima inzetbaar. De waarde van startpagina’s is te verhogen met voortreffelijke teksten en video’s op uw startpagina’s. Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd uitstekend in te zetten.

Het is waarschijnlijk om diverse andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Tevens kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.