Uw website bouwen met CMS software

Bij het bouwen van een zakelijke website kunt u van een tool gebruikmaken. Men spreekt vaak van een CMS systeem. Een CMS systeem is middels de link Uw site samenstellen met CMS software gemakkelijk te bemachtigen. Zodra u het CMS systeem gekocht heeft, kunt u het installeren op uw webruimte.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. Met behulp van dit script kan de belangrijkste informatie rondom uw website worden ingesteld. Verder kunt u tevens een beheeraccount aanmaken middels het installatiescript. Met behulp van dit account zijn in de beheergedeelte beheerderstaken uit te voeren.

Wilt u aanbevelingen van klanten op uw website tonen? Het is niet lastig om dat te realiseren met behulp van het CMS pakket. Een testimonial bevat een positief verhaal van een klant over uw onderneming. Voor het beheer van banners kunt u een afzonderlijk beheerscherm gebruiken. Er zijn verschillende posities op uw website waar een banner aanmaken mogelijk is.

Met het CMS programma kunt u producten en diensten met behulp van uw website te koop aanbieden. U kunt het zo instellen dat naast de bestelling tevens de betaling online verloopt. Gaat het om downloadbare producten, dan worden deze automatisch naar de klant verstuurd. Het enige wat u zelf hoeft te doen is de betaalkoppeling instellen. De bestelling wordt bevestigd met een automatisch e-mail naar de koper. Onderdelen van deze e-mail kunt u middels de beheergedeelte naar eigen wens aanpassen. Dat is bovendien met veel andere teksten op uw website mogelijk. Voordat u het CMS pakket aanschaft is er de mogelijkheid om een demo omgeving te bekijken.