Website beheren tool

U heeft een aantal mogelijkheden voor het bouwen van uw zakelijke website. De website kan op een online platform zoals Wix worden gebouwd. Dit kan in eerste instantie gratis, maar wilt u van meer mogelijkheden gebruik maken dan is een abonnement nodig. Uw zakelijke website kan tevens met behulp van een CMS pakket worden gebouwd. Bovenop een CMS systeem zijn er allerlei uitbreidingen te installeren.

Voor informatie over zulke software zou u het artikel Afkorting CMS kunnen raadplegen. Het toevoegen van nieuwe content aan de website is met een CMS systeem kinderspel. Heeft u geen verstand van websites maken, dan zult u met een CMS systeem alsnog zelfstandig een simpele zakelijke website in elkaar kunnen zetten. Met behulp van een CMS programma is het in elkaar zetten van de website prima te doen. Daarvoor hoeft u niets van de techniek te weten. Er is geen programmeur nodig: u kunt alles zelf aanpassen. Zo is er een flinke besparing te realiseren. Natuurlijk kan het voorkomen dat u hulp ergens voor moet inschakelen. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden kunt u zelf uitvoeren.

U heeft de mogelijkheid om onbeperkt formulieren aan te maken en op uw site te plaatsen. U kunt daarbij zelf bepalen welke velden het formulier bevat. Zo kunt u diverse soorten formulieren plaatsen. Verplicht of niet verplicht stelt u per veld in. Ingezonden formulieren ontvangt u per e-mail. U kunt hiervan het e-mailadres per afzonderlijk formulier instellen. U kunt verschillende formulieren dus naar verschillende e-mailadressen laten versturen. De formulieren bevatten technieken om spam tegen te houden. Relevante gegevens voor de zoekmachines kunnen worden ingesteld per onderdeel. U hoeft niet zelf meer te programmeren hiervoor.