Wil je een advertentie site maken?

Er zijn diverse manieren waarmee u online inkomsten kunt genereren. Zo kunt u geld verdienen met uw eigen advertentie website. Wat u kunt doen is zelf een script programmeren. Daarnaast zijn er PHP scripts op de markt waarmee u snel een advertentie website opzet. Daarmee bespaart u een hoop tijd.

U kunt rubrieken zo instellen dat een adverteerder voor het plaatsen van een advertentie in de betreffende rubriek moet betalen. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld contactadvertenties. Voor adverteren is er bij bedrijven doorgaans een budget beschikbaar. Tevens kunt u verdienen aan topadvertenties die de adverteerders kunnen aanmaken. Voor een bepaalde periode staan adverteerders dan bovenaan het overzicht. Een script met deze functionaliteiten kunt u aanschaffen via de link die u op Wilt u een eigen marktplaats bouwen? kunt vinden.

Als u dat wilt dan kunt u het script na een instelbaar aantal dagen een e-mail laten sturen naar de adverteerder, waarin wordt aangeboden om een advertentie weer bovenaan te plaatsen. U heeft de mogelijkheid om tijdens de installatie de inloggegevens van het beheeraccount te kiezen. Ook zonder kennis is via de beheeromgeving elke instelling van uw advertentie website te wijzigen. Wanneer bij een reactie spam wordt ingevuld, zal het script dit zoveel mogelijk blokkeren.

Het is mogelijk om met behulp van dit account in te loggen op de beheeromgeving en wijzigingen aan de website door te voeren. Ook voor het gebruik van het beheerpaneel is geen diepgaande kennis van de techniek nodig. Koopt u een bestaand script, dan hoeft u zelf geen programmeerwerk meer te doen. Verder is het niet nodig om een programmeur in te huren voor het bouwen van een PHP script. De belangrijkste programmeerwerkzaamheden zijn al voor u uitgevoerd.