Wil je een advertentiesite runnen?

Online inkomsten generen is op diverse wijzen mogelijk. Zo kunt u geld verdienen met uw eigen advertentie website. U kunt zelf een PHP script maken. Daarnaast zijn er PHP scripts op de markt waarmee u snel een advertentie website opzet. Zelf een script maken is niet meer nodig, wanneer u een reeds bestaand script ervoor koopt.

Heeft u wel geld over voor zo een handig PHP script? De pagina Wil je een eigen advertentie site runnen? behandelt een dergelijk advertentie script. Met het script dat op die pagina wordt genoemd, kan men zeer eenvoudig een eigen marktplaats beginnen. Uiteraard is het ook mogelijk zelf iets met PHP te maken. In de eerste periode zult u echter tegen een aantal zaken aanlopen, die direct goed opgelost dienen te worden omdat u anders op termijn een slecht functionerend script krijgt. Als u dat wilt kunt u vandaag nog een eigen advertentie website in de lucht hebben met zo een script. U kunt dan direct beginnen met het plaatsen van advertenties op uw marktplaats website.

Als u dat wilt dan kunt u het script na een instelbaar aantal dagen een e-mail laten sturen naar de adverteerder, waarin wordt aangeboden om een advertentie weer bovenaan te plaatsen. De login gegevens van het beheer account kunt u gedurende het uitvoeren van het installatie script zelf kiezen. Wilt u een eigen advertentie website beginnen dan is dat vandaag de dag prima te doen. Bezoekers kunnen melding van verdachte advertenties doen.

U kunt op een later moment via dit account op het beheerpaneel inloggen. Ook is verstand van de techniek niet nodig voor het gebruik van de beheeromgeving. Koopt u een bestaand script, dan hoeft u zelf geen programmeerwerk meer te doen. Het scheelt vooral tijd want het bouwen van een advertentie script gebeurt niet in 1 dag. Het is dus niet meer nodig om zelf PHP te leren.