Wil je een eigen advertentiesite maken?

Er zijn verschillende CMS scripts waarmee u een bepaald type site kunt maken. U kunt bijvoorbeeld met een marktplaats PHP script een eigen advertentie website in elkaar zetten. Er is een beheeromgeving dat wordt meegeleverd bij het script. Het wijzigen van de kleuren is iets dat eenvoudig te doen is. Het artikel eigen marktplaats geeft u meer inzicht in dit script. De bestanden kunnen heel makkelijk op uw webruimte geplaatst worden. Er wordt een installatieprogramma gestart zodra u de website de 1e keer bezoekt. Daarin kunt u de globale gegevens van de website invoeren. Denk aan een titel en de gegevens voor Google.

Het mooie van het marktplaats CMS systeem is dat u geen enkele opmaakcode hoeft te typen op het moment dat u dat niet wilt. U kunt uw content invoeren als platte tekst, eventueel hier en daar de tekstgrootte wijzigen op een toegankelijke wijze. Heeft u geen kennis van de techniek, dan zal een advertentie website CMS pakket u helpen om toch een professionele advertentie website te realiseren. Het is ook mogelijk om producten van andere bedrijven aan te bieden als u dat wilt. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

Er is geen technische kennis vereist voor het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem. Het doorvoeren van aanpassingen is een peuleschil middels het beheergedeelte van het marktplaats CMS systeem. De verschillende onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.