Wilt u een advertentie site runnen?

Het beginnen van een eigen marktplaats is vandaag de dag vrij eenvoudig. Bezoekers kunnen melding van verdachte advertenties doen. Dit maakt het beginnen van een eigen marktplaats voor iedereen toegankelijk. Het script is geschreven in PHP.

Wilt u direct een dergelijk script aanschaffen? U kunt er meer over lezen op de pagina Wilt u een eigen advertentie site maken?. U kunt met het daar behandelde script zeer gemakkelijk bouwen aan uw eigen marktplaats website. U kunt zelf natuurlijk ook met de scripttaal PHP aan de slag gaan. Hier kan echter een hoop tijd overheen gaan voordat u een goed script heeft. Daarom zijn er kant en klare scripts op de markt. Zodat u meteen met uw eigen advertentie website kunt beginnen.

Als u dat wilt dan kunt u het script na een instelbaar aantal dagen een e-mail laten sturen naar de adverteerder, waarin wordt aangeboden om een advertentie weer bovenaan te plaatsen. Op deze wijze kunt u adverteerders aanmoedigen om actief te blijven. Het script geeft u een unieke kans om een eigen marktplaats te beginnen. Het alternatief is zelf een script ontwikkelen. Dit kost erg veel tijd.Het in het artikel behandelde script blijkt de beste keuze qua marktplaats script.