Wilt u een advertentie website runnen?

Online inkomsten generen is op diverse wijzen mogelijk. U zou ervoor kunnen kiezen om geld te verdienen met het runnen van uw eigen advertentie website. Een optie is zelf een PHP script programmeren. Daarnaast zijn er PHP scripts op de markt waarmee u snel een advertentie website opzet. Zelf een script maken is niet meer nodig, wanneer u een reeds bestaand script ervoor koopt.

Zo kunt u het zo instellen dat er voor de plaatsing van een advertentie in specifieke rubrieken betaald dient te worden. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld contactadvertenties. Bedrijven hebben geld over voor het plaatsen van advertenties op een goede marktplaats website. U kunt tevens verdienen aan de zogeheten topadvertenties op uw marktplaats website. Adverteerders staan met een topadvertentie bovenaan de lijst van advertenties voor een bepaalde periode. Op Een eigen marktplaats runnen staat een link waar een script met deze functionaliteiten te vinden is.

U kunt het script zo instellen dat adverteerders na enige tijd een e-mail ontvangen met de mogelijkheid om de advertentie bovenaan te plaatsen. Uw marktplaats blijft zo gevuld met advertenties. Het is een uitgelezen kans om een eigen advertentie website op te richten. Natuurlijk kunt u ook zelf een script ontwikkelen. Maar dat kost veel tijd.