Wilt u een eigen advertentie site bouwen?

U kunt met een beheerscript heel eenvoudig een website inrichten en beheren. Zo is er een script voor het maken van een reguliere website. Een onderdeel van dit PHP script is het control panel. U kunt de kleuren bijvoorbeeld wijzigen via de beheeromgeving. Over een marktplaats CMS is op advertentie script meer te lezen. U kunt heel makkelijk de bestanden van het script overzetten naar de server. Het script zal automatisch de installatie starten bij uw eerste website bezoek. Wanneer u bezig bent met de installatie, is er de mogelijkheid om de meta gegevens van de website in te vullen. U kunt zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van uw eigen website.

Wat fijn aan het advertentie script is, is dat u geen HTML of CSS codes hoeft te typen. U kunt uw content invoeren als platte tekst, eventueel hier en daar de tekstgrootte wijzigen op een toegankelijke wijze. Op deze wijze kunt u zonder verstand van de techniek toch een website maken die professioneel oogt. U kunt ook producten van anderen verkopen via uw website. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

Als u een marktplaats CMS systeem gebruikt voor het beheer van uw website, is het niet nodig om technische kennis te bezitten. Aanpassingen zijn via het beheerpaneel uiterst eenvoudig door te voeren. De verschillende onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm. U weet na een tijdje waar ieder scherm voor bedoeld is.