Wilt u een eigen advertentiesite runnen?

Voor het toevoegen van de benodigde functionaliteiten aan uw advertentie website, kunt u gebruikmaken van de taal PHP. Er is bij voldoende PHP kennis prima een advertentie script te bouwen. Het kopen van een kant en klaar advertentie script is een andere mogelijkheid.

Met het kopen van een kant en klaar script bespaart u ontwikkeltijd. U hoeft immers zelf geen tijd meer te besteden aan het bouwen van een script. Een script dat reeds is gemaakt, brengt minder kosten met zich mee dan het inhuren van een PHP programmeur. Is er sprake van fouten in het script, dan is duidelijk bij welke partij u moet zijn.

Zou het aanschaffen van een kant en klaar advertentie script interessant voor u kunnen zijn? Dan kunt u daar meer over lezen op de pagina Een professionele advertentiewebsite runnen. Als u de links volgt, komt u op de website van de aanbieder van het PHP script. De betaling dient online te worden gedaan. Het script wordt direct na de betaling in verschillende compressieformaten aangeboden. De download link ontvangt u ook in een e-mailbericht. U kunt de e-mail gebruiken om het script op een later tijdstip opnieuw te downloaden wanneer dat nodig is.

Op deze wijze blijft u toegang houden tot nieuwe versies. Als de bestanden uitgepakt zijn, plaatst u ze op uw webhosting pakket. Om het script te kunnen gebruiken is het aanmaken van een database noodzakelijk. Dit betekent vaak dat deze database speciaal moet worden aangemaakt voor de website.

U kunt in het allereerste scherm van het installatieprogramma een titel invullen voor de website, samen met gegevens voor de zoekmachines. U kunt met het tweede scherm de databaseconnectie instellen. Het derde scherm kan worden gebruikt om een beheerdersaccount aan te maken. Daarbij mag u zelf kiezen welke gebruikersnaam en welk wachtwoord u wilt gebruiken.